"Er is geen betere in lasmachines."

Over PEMA

Het Finse PEMA is wereldleider op vlak van lasmachines en -automatisatie. Ze bieden oplossingen voor bijna alles wat met lassen te maken heeft: van manipulatoren tot volledig geautomatiseerde productielijnen. Zeker in de scheepsbouw en offshore zien we PEMA vaak terugkomen vanwege de hoge kwaliteitsnormen.

PEMA in een notendop

 1. Een oplossing voor elk lasvraagstuk
  Ben je een grote speler op de markt? Dan is een productielijn op maat van Pema misschien wat je zoekt. Evengoed bieden we lasmanipulators aan zodat je lasser ergonomisch en efficiënt kan werken.

 2. Automatisch lassen
  Kies je voor een volledige productielijn, dan worden verschillende machines op elkaar afgesteld. Het eindresultaat is een geheel van machines die met elkaar communiceren. Snelheid en kwaliteit verzekerd.

 3. Gebruiksvriendelijke machines
  Het enige wat jij doet, is de machine vertellen waar je de lasnaden wenst. Vervolgens programmeert de machine alles zelf, zelfs wanneer je verschillende stukken last.

 4. Kwaliteit en veiligheid
  Dankzij de machines van PEMA lever je laswerk van de hoogste kwaliteit. Ze maken hun machines ook zo dat de veiligheid van de operator te allen tijde gegarandeerd is.

De top 3 PEMA-lasmachines

Skytrack

Geavanceerd robotlasstation dat snel en eenvoudig te integreren val in bestaande productieprocessen. Gebruiksvriendelijk en terugverdiend op 2-3 jaar.

PEMA Skymaster PRO

Laspositioneerder die productiveit laat stijgen met 70%. Werk altijd in de best mogelijke laspositie. Werkt ook in de meest robuuste omstandigheden.

VRWP-S en SH

Een lasrobot met robotarm, geschikt voor grote werkgebieden en assemblages, perfect afgesteld op jouw producten.