Logo MicroStep

"Met een MicroStep-snijmachine kan je alle kanten uit."

Over MicroStep

MicroStep is hét merk voor innovatieve, hoogkwalitatieve CNC-gestuurde machines. De machines lenen zich perfect voor zware productietoepassingen. Van plasma- en lasersnijden tot autogeen en waterstraalsnijden, bij MicroStep is er voor elke toepassing een oplossing.

De mogelijkheden bij MicroStep zijn oneindig. Verschillende technologieën kunnen gecombineerd worden in één machine, afgestemd op je eigen specifieke noden en eisen. Zo is de machine perfect afgestemd op jouw productieproces.

WCW verzorgde meer dan 250 projecten sinds 2000 en is exclusief verdeler in de Benelux.

“We zagen al snel de voordelen van de MicroStep-snijmachine. Ik ben ervan overtuigd dat dit een betrouwbare machine is voor de toekomst.”

Eddy Van Puyvelde,
COO Real Group

Je MicroStep in een notendop

 1. Vergroot je vermogen
  Vooral voor bedrijven die veel productie draaien, raden we een MicroStep aan. De machines kunnen zelfs geautomatiseerd worden zodat je nog efficiënter werkt. Zo snij je meer materiaal op kortere tijd.

 2. Stel je eigen machine samen
  MicroStep-snijmachines koop je niet kant-en-klaar. Samen met onze Sales Engineer stel je de machine samen op basis van jouw noden, zodat ze perfect binnen je productieproces geïntegreerd kan worden.

 3. Neem voorsprong
  Innovatie is vanzelfsprekend bij MicroStep. Zelfs voor de meest specifieke toepassingen doen we er alles aan om een geschikte oplossing te vinden. Met een MicroStep haal je een sterk staaltje techniek in huis.

 4. Combineer verschillende technieken
  Bij MicroStep zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je een machine die zowel autogeen als plasma snijdt en daarbovenop uitgerust is met een boorunit en inkjet markeerunit? Geen enkel probleem! De machine wordt volledig uitgerust naar jouw wensen.

Referenties in MicroStep

Dcouplaser | MicroStep

Dcouplaser uit Florennes kocht een MicroStep-plasmasnijmachine om hun capaciteiten uit te breiden. Lees hier hun verhaal.

Lees verder →

Dulasta | MicroStep

Dulasta kocht een lasersnijmachine bij Wouters Cutting & Welding. Maar hoe verliepen de aankoop en het gebruik ervan? Je leest het hier.

Lees verder →

Lumetal | MicroStep

Lumetal kocht een MicroStep lasersnijmachine aan bij Wouters Cutting & Welding. Lees hier hoe hun aankoop verliep.

Lees verder →

De top 3 MicroStep-snijmachines

MicroStep | MG

Bliksemsnelle, precieze plasmasnijmachine. Compatibel met bevelsnijden, andere snijtechnieken- en methodes.

MicroStep | MSF Pro

Kachtige lasersnijmachine die haarfijn en pijlsnel werkt voor ferro- en non-ferrometalen. Lage onderhouds- en gebruikskosten.

MicroStep | MasterCut Compact

Precieze, maar vooral compacte plasmasnijmachine. Compatibel met autogeensnijkoppen. Snelle en eenvoudige plaatsing.