"Compact, gemakkelijk en betaalbaar. Dat is Swift-Cut."

Over Swift-Cut

Swift-Cut is een Europese fabrikant van plasma- en waterstraalsnijmachines. De machines zijn compact, waardoor ze snel geïnstalleerd zijn en jij er snel mee aan de slag kan. Ideaal voor wie regelmatig wil snijden, maar geen grote productie draait.

WCW installeerde als exclusief verdeler in de Benelux al meer dan 200 Swift-Cut-machines. De installatie en opleiding gebeurt steeds door één van de ervaren Service Engineers.

“De installatie en training waren van onschatbare waarde. We kregen niet alleen de standaard uitleg, de techniekers gaven ook tips die van toepassing waren op onze unieke situatie.”

Peter,
Tentvloeren.eu

Je Swift-Cut in een notendop

 1. Lage investering, snelle terugverdientijd
  Het argument dat bij onze klanten steeds opnieuw terugkomt? De machine is betaalbaar, maar ook efficiënt. Daardoor rendeert je investering snel.

 2. Kies uit plasma- en waterstraalsnijden
  De Swift-Cut Pro en XP zijn plasmasnijmachines, de Swift-Jet Pro is een waterstraalsnijder. Alle machines zijn beschikbaar in verschillende standaardformaten.

 3. Iedereen kan ermee werken
  Eén dag opleiding volstaat om vlot overweg te kunnen met de machine. Nadien volgt er nog een halve dag opleiding voor bijkomende en vragen specifiek van toepassing op jouw productie.

 4. Onmiddellijke service
  Staat je machine stil? Dan doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk terug te laten snijden. Via Teamviewer analyseren we het probleem vanop afstand voor minimale onderbrekingen.

Referenties in MicroStep

Spimabo | Swift-Cut

Spimabo kocht een Swift-Jet Pro waterstraalsnijder om hun machinebouw te professionaliseren. Lees hier hun verhaal.

Lees verder →

Efesto | Swift-Cut

Efesto kocht een Swift-Cut Pro om hun snijwerk efficiënter en sneller te laten verlopen. Wat zijn hun ervaringen met het toestel?

Lees verder →

Verbruggen Mechanisatie | Swift-Cut

Voor het bedrijf Verbruggen Mechanisatie is het duidelijk: een snijmachine kopen ze uitsluitend bij Wouters Cutting & Welding.

Lees verder →

De 3 Swift-Cut-machines

Swift-Cut Pro

Robuuste, precieze plasmasnijmachines aan een minimale investering. Snelle opstart met training en service.

Swift-Cut XP

Het grote broertje van de Swift-Cut Pro-reeks. Geschikt voor dagelijks zwaarder werk en toch betaalbaar.

Swift-Jet Pro

Een sterke waterstraalsnijmachine geschikt voor een breed scala aan materialen. Nauwkeurig en betaalbaar.