Laat je correct begeleiden naar de juiste machine

IN 8 DUIDELIJKE STAPPEN

1

Analyse van je noden

  • Welke oplossing heb je écht nodig?
  • Hoe ziet jouw productieproces eruit?
  • Welk budget heb je in gedachten?
 

Deze belangrijke antwoorden brengen we eerst in kaart. Dat kan telefonisch of ter plaatse.

Zo krijg je altijd het advies dat je zoekt.
En schaf je uiteindelijk de juiste technologie en machine aan.

2

Je offerte

Je ontvangt een offerte op basis van de diepgaande analyse van je noden. 

3

Demo

Je kan bij ons terecht voor een demo die we binnen de week inplannen. Ga ook gerust bij een van onze klanten ter plaatse kijken. Want een demo en een machine in productie zijn erg verschillend.

4

Bestelling plaatsen

Is de offerte oké? De demo overtuigend? En de financiering duidelijk? 

Dan plaatsen we de bestelling en ga je over tot de aankoop. Een Swift-Cut is uit voorraad leverbaar: de levertermijn is maximaal 8 weken. Voor de MicroStep geldt een levertermijn van maximaal 30 weken.

5

Je projectleider

Wat moet je voorzien om de machine te installeren? Onze projectleider neemt contact met je op en helpt je met alle voorbereidingen. Zo verloopt de installatie achteraf vlekkeloos.

machine img wcw

6

Inbedrijfname van je machine

Voor een Swift-Cut mag je rekenen op een dag installatie, een dag opleiding en een halve dag extra opleiding na een maand voor feedback en ondersteuning. Een MicroStep vraagt meerdere weken voor de installatie en opleiding.

7

Afname en overdracht

De taak van onze projectleider zit erop. We dragen de machine over aan jou en controleren of je 100% tevreden bent met je oplossing. Vanaf nu kun je rekenen op onze service.

8

Service voor aftercare

Je krijgt online ondersteuning, service ter plaatse én een jaarlijkse onderhoud van je machine. We hebben altijd alle slijtdelen en wisselstukken op voorraad.