CASE

Verbruggen Mechanisatie

“Het was meteen duidelijk: áls ik zo’n snijmachine wil, dan koop ik die bij WCW”

Over Verbruggen Mechanisatie

Bij Verbruggen Mechanisatie ontwerpen en produceren we machines voor de industrie-, land- en tuinbouw. Om groenten te oogsten, planten en verwerken. De champignonsector is onze specialisatie. 

“Omdat we machines maken en herstellen, hadden we een snijmachine nodig om platen en profielen te snijden. We hebben specifiek gezocht op gebruiksvriendelijkheid. 

We wilden snel kunnen schakelen door gemakkelijk een figuur in te geven. Bijvoorbeeld een ronde of rechthoekige plaat met gaten van 5 centimeter. 

We wilden ook via een tekenprogramma een tekening op een USB-stick kunnen zetten die je in je snijmachine steekt. De machine snijdt de tekening dan heel precies uit.

Die machine vonden we bij WCW: een plasmasnijder voor het snijden van platen van 3 bij 1,5 meter. Het zwaarste model. Op die manier zijn we niet langer afhankelijk van onze toeleveranciers en zijn we volledig autonoom. 

Ik belandde trouwens bij WCW via een advertentie in de krant. Heel fijn bedrijf met fijne mensen. Ik heb geen seconde getwijfeld en mijn snijmachine meteen bij hen besteld

Een leuke toevoeging op de machines die we al hebben. Als we ooit nog machines nodig hebben, dan vraag ik aan WCW om die te leveren, zoveel is zeker.  

De service naar onze klanten is een groot voordeel met deze snijmachine. Stel: we moeten een rol maken met een as van 40 cm en een buis van 20 cm. 

Daarvoor hebben schijven nodig die binnen de buis moeten passen. We leggen een plaat op de snijtafel, en de machine snijdt er keurig een rondje uit, zodat we in geen tijd een rol kunnen maken. 

Die rol is nodig voor reparatie of een prototype of nieuwbouw van een machine. Een prototype om bijvoorbeeld te kijken of je bloemkool op een mechanische manier kan oogsten. Voorheen moesten we zagen, knippen of snijden. Nu kunnen we heel makkelijk de vorm maken die we willen met de snijmachine.

We zijn dus uiterst tevreden, ook over de service van WCW. Ze hebben me rustig de tijd gegeven om na te denken over wat ik zou willen kopen. Nooit opdringerig. 

Ze hebben me zelfs de kans gegeven om in België de machine te ervaren. We hebben samen platen gesneden van staal en roestvrij staal. En we hebben meerdere productvormen ingegeven om te laten snijden. Dat heeft de doorslag gegeven. Ik kan WCW dus 100% aanbevelen.

Meer cases

Op zoek naar snij- of laseroplossing?

Demo in showroom of vrijblijvende afspraak?

Of bel ons op +32 3 475 98 25