PEMA: lasautomatisatie op maat

Over PEMA

Het Finse PEMA is wereldleider op vlak van lasmachines en -automatisatie. Ze bieden oplossingen voor zowat alles wat met lassen te maken heeft: van manipulatoren tot volledig geautomatiseerde productielijnen. PEMA is prominent aanwezig in de scheepsbouw en offshore-industrie, vanwege hun hoge kwaliteitsnormen.

PEMA in een notendop

  1. Een oplossing voor elk lasuitdaging
    Ben je een grote speler op de markt? Dan is een productielijn op maat misschien wat je zoekt. Zo niet, biedt PEMA ook lasmanipulatoren aan om ervoor te zorgen dat uw lasser ergonomisch en efficiënt kan werken.

  2. Automatisch lassen
    Kies je voor een volledige productielijn, dan worden verschillende machines op elkaar afgesteld. Het eindresultaat is een reeks machines die met elkaar communiceren. Snelheid en kwaliteit verzekerd.

  3. Gebruiksvriendelijke machines
    Je hoeft alleen te bepalen waar je de lasnaden wilt aanbrengen. De machine programmeert vervolgens alles zelf, zelfs wanneer je verschillende stukken last.

  4. Kwaliteit en veiligheid
    PEMA machines garanderen je niet alleen de beste laskwaliteit, maar ook ten allen tijde de veiligheid van je operator.

Referenties in PEMA

Singeling | PEMA

Singeling kocht een Skymaster Pro APSi lasmanipulator voor geautomatiseerd PTA-lassen bij Wouters Cutting & Welding. Lees hier hun verhaal.

Lees verder →

De top 3 PEMA-lasoplossingen

Skytrack

Geavanceerd robotlasstation dat snel en eenvoudig in bestaande productieprocessen kan worden geïntegreerd. Gebruiksvriendelijk en terugverdiend in 2-3 jaar.

PEMA Skymaster PRO

Laspositioneerder die de productiveit tot maar liefst 70% verhoogt. Werk altijd in de best mogelijke laspositie, ook in de meest robuuste omstandigheden. 

VRWP-S en SH

Een lasrobot met robotarm, geschikt voor grote werkgebieden en assemblages, perfect afgesteld op jouw productie.