"Dé go to voor 3D-snijden, zonder enige twijfel."

Over HGG

Het Nederlandse HGG is specialist in het produceren van 3D-profielmachines voor de voorbereiding van buizen, balken, kokers, profielen… HGG produceert niet enkel machines, maar heeft ook hun eigen snijafdeling. Want juist omdat ze zélf snijwerken uitvoeren, weten ze als geen ander waar hun snijmachines aan moeten voldoen.

HGG in een notendop

 1. Enorm veel mogelijkheden
  De machines van HGG bieden je absolute vrijheid in het voorbereiden van stalen buizen, balken, kokers en andere profielen, ongeacht de afmetingen of kwalificaties. Slijpen wordt overbodig en zowel fit- als lastijd wordt beperkt tot een minimum.

 2. Software die perfectie garandeert
  Met de unieke HGG-software maak je perfecte snedes met een minimale foutmarge. Het softwaresysteem is ontworpen om de verwerkingscapaciteit en het materiaalgebruik te maximaliseren, waardoor gebruikers zowel tijd als geld besparen.

 3. Maak je eigen combinatie
  HGG-snijmachines bestaan in verschillende vormen en maten. Ze bieden voor elke toepassing een gespecialiseerde oplossing. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare buizensnijmachine of een volledige snijlijn wil inrichten, bij HGG kan het allemaal.

 4. Uitstekende ondersteuning
  Zowel voor HGG als WCW zijn service en ondersteuning van groot belang. De samenwerking zorgt ervoor dat ze in de heel de Benelux steeds snel ter plaatse kunnen zijn om assistentie te bieden.

De top 3 HGG-snijmachines

PCL 600

De PCL 600 is een hoog productieve robot profielsnijlijn. Dit is de meest innovatieve plasmasnijlijn voor profielen in de markt.

RoboRail

De RoboRail is dé alles-in-één robot plasmasnijmachine met een compact formaat, speciaal ontworpen voor al uw diverse staalwerk.

RPC 1200 Mk3

De RPC 1200 Mk3 is de eerste in zijn soort, die ook werkelijk alle profielen kan snijden, inclusief buizen. Een complete fab shop in een enkele machine.