Demo Day op 13 juni 2024 van 14u tot 20u

De laatste state-of-the-art snijmachines in volle actie. En dat 6 uur lang. Jawel: op de Demo Day haalt WCW alles uit de kast om je bij te benen in snijden. Want naast demo’s geniet je ook van workshops en gastsprekers uit de sector.

Wanneer? 13 juni 2024, 14:00 – 20:00
Waar? Treskesdijk 9, B-2300 Turnhout
Inkom? Gratis

PS je blijft niet op je honger zitten: wij trakteren met een foodtruck 👌

Op het programma

Je vindt 5 machines op de Demo Day. En jij kan heel de dag demo’s opvragen van elke machine, inclusief vragenrondje. Reken op demo’s van volgende machines:

  • MicroStep MSF Compact: lasersnijmachine met uitschuifbare snijtafel
  • MicroStep MG: krachtige snijmachine met bevel plasmasnijden en boorunit
  • MicroStep Mastercut Compact: de kleinste plasmasnijder van MicroStep
  • Swift-Cut Pro: budget- en gebruiksvriendelijk plasmasnijden
  • Swift-Jet: waterstraalsnijden van diverse materialen
 

Vanaf 16u trakteren we je op twee workshops.

16:00 – 16:30: workshop snijkwaliteit optimaliseren
Onze Product Specialist Stijn legt je uitgebreid uit hoe je de snijkwaliteit bij plasmasnijden kan verbeteren. Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden, kan dit zeker interessant zijn voor de operatoren. Er is uiteraard ook een vragenronde.

17:00 – 17:30: workshop bevelsnijden
Een van onze Service Engineers legt uit hoe je bevels moet instellen in de machinesturing en laat de resultaten ter plaatse zien. Ook opnieuw interessant toe te passen in de praktijk.

Verder komen ook twee experts langs om je meer inzicht te geven in hun machines. Bart Scheringa, Area Sales Manager Europe bij HGG, is specialist op vlak van machines voor het bewerken van buizen en profielen. Ján Flaškár, Sales & Application Specialist bij MicroStep, assisteert ons bij de workshops en helpt je graag bij de zoektocht naar de ideale snijmachine.

Schrijf je in op onze Demo Day!

Demo Days NL

Enkele cases om je te laten inspireren

Luyckx | Microstep

Ontdek hoe Luyckx zijn productiviteit verhoogt met de nieuwe MicroStep CombiCut van Wouters Cutting & Welding. Lees hier hun verhaal.

Lees verder →

Singeling | PEMA

Singeling kocht een Skymaster Pro APSi lasmanipulator voor geautomatiseerd PTA-lassen bij Wouters Cutting & Welding. Lees hier hun verhaal.

Lees verder →

PariMetal | MicroStep

3000 ton staal per jaar snijden. Daarvoor kocht PariMetal een MicroStep-plasmasnijmachine bij WCW. Lees hier het verhaal.

Lees verder →