Categorieën

_eigenservice.png

Eigen service

Omdat de continuïteit in uw productie ons streefdoel is, beschikken wij over een goed opgeleid team van service engineers en techniekers. Zo zorgen we voor preventief onderhoud aan uw machine en staan we klaar voor service interventies.

_Team.png

Ons team

Wouters Cutting en Welding beschikt over een hecht team met ieder hun eigen expertise;

  • Administratieve medewerkers
  • Sales engineers
  • Service Engineers
  • Techniekers

Onze medewerkers worden met regelmaat opgeleid om hun kennis over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden aan te scherpen.

_Ervaring.png

Ervaring

Reeds 25 jaar zijn wij een toonaangevende leverancier van las- en snijtechniek. Door het continu innoveren van onze fabrikanten zijn wij als bedrijf mee gegroeid in de verschillende technologieën. Dankzij onze ervaring en continue opleiding blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

_advies.png

Advies

Onze bedrijfsvisie is dat wij voor elke klant een advies op maat verzorgen. U kiest daarom niet letterlijk een machine of product uit een catalogus, maar wij luisteren eerst graag naar uw verwachtingen en mogelijkheden. Daarop gaan we samen bekijken welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen.

_opleiding.png

Opleiding

U kunt altijd terecht bij onze service engineers voor een opleiding op maat. Zo wordt u van A tot Z getraind in de besturing, software en mogelijkheden van een machine.